Home
Bel ons Zoeken Menu
Fietsland Boekel

Testfietsen

Een nieuwe fiets moet voldoen aan je wensen en verwachtingen.
Dan is het wel zo fijn om de fiets vooraf uitgebreid te kunnen testen. 

Elektrische fietsen (E-bikes)

Het aanbod in E-bikes is afgelopen jaren zeer gestegen, je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer. Het is daarom belangrijk om je goed te laten voorlichten over de verschillende modellen en aandrijfsystemen die er zijn. En dan is het nog moeilijk kiezen, daarom hebben wij een testprogramma samengesteld zodat je de fietsen kunt uitproberen, niet een keer op en neer door de straat van de fietsenwinkel. Nee bij ons kan je de E-bike een dag of weekend meenemen en hem uitvoerig testen! We hebben de volgende modellen:

 


 

Scott Sub Active eRide

Dit model heeft het Bosch Active aandrijfsysteem met een 40Nm motor en 400Wh accu. Met de krachtige Bosch Active Line middenmotor, de negen versnellingen en hydraulische schijfremmen fiets je heel wat veilige én comfortabele kilometers!

Deze fiets is al te koop voor €2299,-

Sparta M8B

Dit model heeft het Bosch Active Plus aandrijfsysteem met een 50Nm middenmotor en 400Wh accu. De M8B is een e-bike met een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50Nm) die geschikt is voor zowel de korte dagelijkse ritten als de langere toertochten. Met de vier standen trapondersteuning en 8 versnellingen weet je zeker dat je altijd het juiste tempo vindt.

Deze fiets is al te koop voor €

 

Koga E-Xite

Dit model heeft het Bosch Performance CX aandrijfsysteem met 75Nm middenmotor en 500Wh accu.  Een zeer sportieve E-bike om moeiteloos tempo mee te maken.
De E-Xite is afgemonteerd met hoogwaardige en lichtgewicht onderdelen en dankzij de krachtige Bosch CX motor kom je snel op gang.

Deze fiets is al te koop voor €

 

Cortina E-U4 Transport

Dit model heeft het Ecomo aandrijfsysteem met 10Nm voorwielmotor en 400Wh accu. Deze trendy transport E-bike is een echte stadsfiets. Deze fiets brengt je moeiteloos naar je bestemming.

Deze fiets is al te koop voor €

 

 

Scott E-Scale MTB

Dit model heeft het Bosch Performance CX aandrijfsysteem met 75Nm middenmotor en 500Wh accu. Met de krachtig Performance CX motor rijd je moeiteloos elke berg omhoog en ook in Nedeland is geen mountainbike trail te zwaar voor deze MTB.

Deze fiets is al te koop voor €

Voor meer informatie kan je met ons contact opnemen.

Terug naar boven