Home
Bel ons Zoeken Menu
Fietsland Boekel

Testfietsen

Een nieuwe fiets moet voldoen aan je wensen en verwachtingen.                      
Dan is het wel zo fijn om de fiets vooraf uitgebreid te kunnen testen. 

E-bikes

Het aanbod in E-bike´s is afgelopen jaren zeer gestegen, je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer. Het is daarom belangrijk om je goed te laten voorlichten over de verschillende modellen en aandrijf systemen die er zijn. En dan is het nog moeilijk kiezen, daarom hebben wij een testprogramma samen gesteld zodat U de fietsen kunt uit te proberen, niet een keer op en neer door de straat van de fietsenwinkel nee bij ons kunt U de E-bike een dag of weekend meenemen en hem uitvoerig testen! We hebben de volgende modellen:

 

De Scott sub active E-ride

Dit model heeft het BOSCH active aandrijfsysteem met een 40nm motor en 400wh accu. Met de krachtige Bosch Active Line middenmotor, de negen versnellingen en hydraulische schijfremmen fiets je heel wat veilige én comfortabele kilometers weg! Deze fiets is al te koop voor €2299,-

De Sparta M8B

Dit model heeft het BOSCH active plus aandrijfsysteem met een 50nm middenmotor en 400wh accu. De M8b is een e-bike met een krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50Nm) die geschikt is voor zowel de korte dagelijkse ritten als de langere toertochten. Met de vier standen trapondersteuning en 8 versnellingen weet je zeker dat je altijd het juiste tempo vindt.

 

 

De Koga E-xite

Dit model heeft het BOSCH performance cx aandrijfsysteem met 75nm middenmotor en 500wh accu.  Zeer sportieve E-bike om moeiteloos tempo mee te maken. De E-Xite is afgemonteerd met hoogwaardige en lichtgewicht onderdelen en dankzij de krachtige Bosch CX motor kom je snel op gang.

 

 

Cortina E-U4 Transport fiets

Dit model heeft het ecomo aandrijfsysteem met 10nm voorwielmotor en 400wh accu. Deze trendy transport E-bike is een echte stadsfiets, school werk winkel waar je maar naar toe wil hij brengt je er moeiteloos.

 

 

 

Scott E-scale mtb

Dit model heeft het BOSCH performance cx aandrijfsysteem met 75nm middenmotor en 500wh accu. Met de krachtig performance cx motor rijd je tegen elke berg omhoog en ook in Nedeland is geen mountainbike trail te zwaar voor deze mtb.

 

Voor beschikbaarheid van de test modellen kunt U bij ons in de winkel een afspraak maken of U kunt ons mailen.

Terug naar boven